Provencetomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Klassisk provencalsk smag. Tomaterne kan serveres både kolde og varme.

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 14 bøftomater (ca. 2¾ kg)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 store knuste fed hvidløg
  • 1½ dl hakket kruspersille
  • 50 g smeltet smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver tomaterne. Læg dem med skærefladen opad på en plade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber. Fordel hvidløg og persille på tomaterne. Dryp med fedtstof og bag tomaterne midt i ovnen.

Tomaterne smager dejligt såvel varme som afkølede.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: