Provencetomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Klassisk provencalsk smag. Tomaterne kan serveres både kolde og varme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 25 personer

  • 14 bøftomater (ca. 2¾ kg)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 store knuste fed hvidløg
  • 1½ dl hakket kruspersille
  • 50 g smeltet smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver tomaterne. Læg dem med skærefladen opad på en plade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber. Fordel hvidløg og persille på tomaterne. Dryp med fedtstof og bag tomaterne midt i ovnen.

Tomaterne smager dejligt såvel varme som afkølede.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag