Quesadillas med tigerrejer og majs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Krydrede tortillas med farverige grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 150 g medium salsa - krydret tomatsauce (ca. 1½ dl)
  • 300 g pillede kogte tigerrejer
  • 350 g majskerner - optøede, frosne eller fra dåse
  • 4 spsk friskpresset limesaft
  • ¾ tsk groft salt
  • 175 g Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25% Tex mex

Tilbehør

  • 2 avocadoer i skiver
  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg 4 af pandekagerne på en plade med bagepapir. Fordel salsa, tigerrejer, majs og limesaft på pandekagerne. Drys med salt og ca. 100 g af osten. Læg de sidste 4 pandekager ovenpå og drys med resten af osten. Bag de 4 quesadillas midt i ovnen. Server dem varme sammen med avocado og limebåde.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: