Rå grød med skyr, rugflager og frugt
15 min
•
&format=webp)
Kold og ukogt grød lyder måske specielt, men faktisk overrasker den ved at være et hit for både grødelskere og dem, der ikke er til klassisk varm grød.
Ingredienser
1 dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
2 dl
Kærnemælk
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
|
1
Æble i tern (ca. 125 g)
|
|
100 g
Grovvalsede rugflager, havre- eller bygflager (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Blåbær
|
|
25 g
Ristede og grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
1
Banan i mindre stykker
|
½ dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
2 spsk
Hybenmarmelade
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,6 g |
Protein: | 4,7 g |
Fedt: | 1,9 g |
Kulhydrat: | 18,8 g |
