Råmarinerede blommer og nødder
45 min
•
&format=webp)
En lækker blommekompot, der kan anvendes meget alsidigt. Prøv den fx på en portion skyr, sammen med ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.
Ingredienser
6
Røde blommer i mindre stykker
|
|
---|---|
150 g
Rosiner
|
|
75 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
3 spsk
Ahornsirup
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5701 kJ / 1363 kcal
Næringsindhold pr. 100g
899 kJ / 215 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 4,7 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 58 % | 30,7 g |
Fedt: | 37,3 % | 9,1 g |
