Ramsløgssalt
&format=webp)
Ramsløgssalt er en blanding af salt og ramsløgblade, og her får du en opskrift på, hvordan du laver dit eget. Ramsløgssalt giver en aromatisk og let krydret smag til en bred vifte af retter, herunder kød, fisk, grøntsager og salater. Det kan også bruges som en erstatning for almindeligt salt og er en populær ingrediens i nordisk og skandinavisk madlavning. Ramsløgssalt er et skønt alternativ til almindeligt salt og pynter smukt på mad og bord.
Ingredienser
70 g
Ramsløg
|
|
---|---|
300 g
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave dit eget kryddersalt af brændenælder, nye granskud og af andre krydderurter.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
62 kJ / 15 kcal
Næringsindhold pr. 100g
17 kJ / 4 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 46,3 % | 0,5 g |
Fedt: | 23,7 % | 0,1 g |
Kulhydrat: | 30 % | 0,3 g |
Ramsløgssalt er et skønt alternativ til almindeligt salt og pynter smukt på mad og bord.
