Ramsløgssmør
30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Ramsløgssmør er en lækker smørvariant, når det er sæson for de grønne lækkerier. Denne ramsløgssmør er smagt til med citron og peanuts - som i kombination med ramsløgene giver en ualmindelig lækker smag og konsistens. Desuden er ramsløgssmør jo smukt at se på - og det grønne smør klæder både pasta, kartofler og brød.
Ingredienser
Ramsløgssmør
25 g
Rensede blade af ramsløg
|
|
---|---|
100 g
Blødt smør
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
25 g
Finthakkede peanuts
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Ramsløgssmør
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du blender ramsløgene, bliver smørret mere grønt. Smørret smager godt til nye kogte kartofler, fisk eller brød.
Ramsløgssmørret kan fryses.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3712 kJ / 887 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2250 kJ / 538 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 3,4 % | 4,5 g |
Fedt: | 94,6 % | 57,5 g |
Kulhydrat: | 2 % | 2,7 g |
