Ratatouille a la creme
30 min

Ratatouille a la creme

Ratatouille er lækkert tilbehør til både fjerkræ, fisk eller en noget helt tredje. Prøv denne lækre, cremede ratatouille som er hurtig at lave!
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ratatouille a la creme

Ratatouille er lækkert tilbehør til både fjerkræ, fisk eller en noget helt tredje. Prøv denne lækre, cremede ratatouille som er hurtig at lave!

Tilbehør til ca. 4 personer.

Antal portioner
  • 1 aubergine i grove stykker (ca. 450 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tynde både (ca. 300 g)
  • 3 finthakkede fed hvidløg
  • 1 grøn squash i grove tern (ca. 350 g)
  • 1 gul peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
  • 1 dåse hakkede tomater med chili
  • ½ dl friske basilikumblade i strimler
  • 1½ tsk tørret timian
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30%

Fremgangsmåde:

Læg auberginestykkerne i en skål og drys salt over. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl auberginestykkerne og dup dem let med køkkenrulle.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt aubergine, squash og peberfrugt og steg i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, basilikum, timian, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche, varm ratatouillen igennem, smag til og server.

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 54 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Protein: 10 %
  • Fiber: 26,7 g
Print