Ratatouille a la creme

Ratatouille a la creme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Ratatouille er lækkert tilbehør til både fjerkræ, fisk eller en noget helt tredje. Prøv denne lækre, cremede ratatouille som er hurtig at lave!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tilbehør til ca. 4 personer.

Antal portioner

  • 1 aubergine i grove stykker (ca. 450 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 25 g smør
  • 4 rødløg i tynde både (ca. 300 g)
  • 3 finthakkede fed hvidløg
  • 1 grøn squash i grove tern (ca. 350 g)
  • 1 gul peberfrugt i tynde strimler (ca. 150 g)
  • 1 dåse hakkede tomater med chili
  • ½ dl friske basilikumblade i strimler
  • 1½ tsk tørret timian
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg auberginestykkerne i en skål og drys salt over. Lad dem trække i ca. 10 min. Skyl auberginestykkerne og dup dem let med køkkenrulle.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt aubergine, squash og peberfrugt og steg i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, basilikum, timian, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt flødefraiche, varm ratatouillen igennem, smag til og server.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen giver varme retter en dejlig rund og frisk smag (se også hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 54 %

Print

Andre gode forslag