Regnbuesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

45 min

Virkelig flot og farverig rissalat med masser af nødder, frugt og grønt.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 240 g risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 gul peberfrugt i tern
  • 1 grofthakket rødløg
  • 200 g bladselleri i tynde skiver
  • 200 g blandede, tørrede frugter og nødder
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler
  • 100 g svesker i strimler
  • 100 g afdryppede ananas i stykker (dåse)
  • 75 g mild mangochutney, fx med ananas
  • ¾ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2% Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 1 tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.

Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Tip

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: