Regnbuesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Virkelig flot og farverig rissalat med masser af nødder, frugt og grønt.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 240 g risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 gul peberfrugt i tern
  • 1 grofthakket rødløg
  • 200 g bladselleri i tynde skiver
  • 200 g blandede, tørrede frugter og nødder
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler
  • 100 g svesker i strimler
  • 100 g afdryppede ananas i stykker (dåse)
  • 75 g mild mangochutney, fx med ananas
  • ¾ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10% Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 1 tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.

Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Tip

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 72 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: