Regnbuesalat

Bedømmelse

(20 vurderinger)

45 min

Virkelig flot og farverig rissalat med masser af nødder, frugt og grønt.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 240 g risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 grøn peberfrugt i tern
  • 1 gul peberfrugt i tern
  • 1 grofthakket rødløg
  • 200 g bladselleri i tynde skiver
  • 200 g blandede, tørrede frugter og nødder
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler
  • 100 g svesker i strimler
  • 100 g afdryppede ananas i stykker (dåse)
  • 75 g mangochutney, fx med ananas
  • ¾ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2% Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 1 tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.

Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Tip

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 19 %

Kilde: