Rejesalat med mango og ris - af en rest ris

Bedømmelse

(5 vurderinger)

15 min

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g drænede rejer
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 dl kogte ris
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g mangofrugt i små tern
  • 1 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 4 radiser i kvarte

Tilbehør

  • 50 g skyllet romainesalat
  • 3 skiver ristet sandwichrugbrød
  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rejer, hytteost og ris godt sammen med salt og peber. Vend mango, koriander og radiser i og smag til.

Anret rejesalaten sammen med salat, sandwichrugbrød og limebåde.

Tip

Hvis der er noget rejesalat i overskud egner det sig godt til madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 12 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: