Rejesalat med mango og ris - af en rest ris - Opskrifter - Arla

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g drænede rejer
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 dl kogte ris
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g mangofrugt i små tern
  • 1 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 4 radiser i kvarte

Tilbehør

  • 50 g skyllet romainesalat
  • 3 skiver ristet sandwichrugbrød
  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rejer, hytteost og ris godt sammen med salt og peber. Vend mango, koriander og radiser i og smag til.

Anret rejesalaten sammen med salat, sandwichrugbrød og limebåde.

Tip

Hvis der er noget rejesalat i overskud egner det sig godt til madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 12 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: