Rejesalat med mango og ris - af en rest ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g drænede rejer
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 dl kogte ris
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g mangofrugt i små tern
  • 1 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 4 radiser i kvarte

Tilbehør

  • 50 g skyllet romainesalat
  • 3 skiver ristet sandwichrugbrød
  • 1 limefrugt i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rejer, hytteost og ris godt sammen med salt og peber. Vend mango, koriander og radiser i og smag til.

Anret rejesalaten sammen med salat, sandwichrugbrød og limebåde.

Tip

Hvis der er noget rejesalat i overskud egner det sig godt til madpakken.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 12 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag