Rejesalat med mango og ris - af en rest ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g drænede rejer
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 dl kogte ris
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g mangofrugt i små tern
  • 1 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 4 radiser i kvarte

Tilbehør

  • 50 g skyllet romainesalat
  • 3 skiver ristet sandwichrugbrød
  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rejer, hytteost og ris godt sammen med salt og peber. Vend mango, koriander og radiser i og smag til.

Anret rejesalaten sammen med salat, sandwichrugbrød og limebåde.

Tip

Hvis der er noget rejesalat i overskud egner det sig godt til madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 12 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: