Paella med rejer

Paella med rejer

45 min Hovedret

Paella er en spansk risret der kan tilberedes med rejer, skaldyr, chorizo og grøntsager. Her får du en opskriften en paella med rejer - og du kan selv lege videre med de råvarer, du ønsker dig. Spansk paella er normalt dejlig fedtet af god olivenolie og ses ofte med flere forskellige fisk, blæksprutter, muslinger eller jomfruhummere. Vi har sparet lidt på olien, men du kan skrue op, hvis du synes. Paella med rejer smager af - og får farve af safran, som er helt afgørende for at paellaen smager og dufter rigtigt.

Mere inspiration

Det smager bare godt med hjemmebagte flutes til paella

Velbekomme!
Tips

I stedet for rejer kan du bruge 2 dåser muslinger (a ca. 250 g) og kun 1½ tsk groft salt. Lad muslingerne dryppe af. I stedet for risottoris kan du bruge grødris.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14067 kJ / 3362 kcal

Næringsindhold pr. 100g

466 kJ / 111 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 29,9 % 8,2 g
Kulhydrat: 52,1 % 14,3 g
Fedt: 18 % 2,3 g

Ingredienser