Rensdyr med safran
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
&format=webp)
Børnenes favorit?... eller farfars? Rudolf med den røde tud charmerer alle!

Ingredienser
1 portion
2 Æg | |
---|---|
85 g Sukker (ca. 1 dl) | |
1 tsk Safran (ca. tsk) | |
50 g Smeltet smør | |
200 g Kokosmel (ca. 6 dl) |
50 g Mørk chokolade |
---|
Pynt
Kulørte chokoladeknapper | |
---|---|
Flormelis |
Sådan gør du
Bedømmelse
Safran bliver brugt meget i Sverige. Ud over at give den flotte gule farve har den sin egen ret markante smag - du kan udelade den fra kagerne. Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10298 kJ / 2461 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2102 kJ / 502 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 4,6 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 23,6 % | 29,1 g |
Fedt: | 71,8 % | 40,8 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.