Rensdyr med safran
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Børnenes favorit?... eller farfars? Rudolf med den røde tud charmerer alle!
Ingredienser
2
Æg
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 tsk
Safran (ca. tsk)
|
|
50 g
Smeltet smør
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 6 dl)
|
50 g
Mørk chokolade
|
---|
Pynt
Kulørte chokoladeknapper
|
|
---|---|
Flormelis
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Safran bliver brugt meget i Sverige. Ud over at give den flotte gule farve har den sin egen ret markante smag - du kan udelade den fra kagerne. Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2103 kJ / 503 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,9 g |
Protein: | 5,7 g |
Fedt: | 40,8 g |
Kulhydrat: | 29,2 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
