Risotto med ærter og grillet kylling
30 min
•
Cremet risotto med grillet kylling- en skøn hovedret som kan serveres til både hverdag og fest.
Ingredienser
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
10
Finthakkede skalotteløg (ca. 275 g)
|
|
|
3 dl
Risottoris (ca. 240 g)
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
400 g
Kyllingefilet
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
|---|---|
|
300 g
Optøede frosne ærter
|
|
|
25 g
Tørrede tranebær
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Bredbladet persille i små kviste
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 7,4 g |
| Fedt: | 3,6 g |
| Kulhydrat: | 11,6 g |