Rispilaf med æg og mynteshot
30 min
•
Maden ryger nemt ned med et lille mynteshot - velbekomme.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
|
1
Finthakket løg
|
|
|
5 dl
Vand
|
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Kærnemælk
|
|
|---|---|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
5 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
|---|---|
|
250 g
Frosne ærter
|
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
|
2½ spsk
Græskarkerner
|
|
|
4
Smilende æg
|
Pynt
|
Mynteblade
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
120 g
Grovbrød
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 3,3 g |
| Fedt: | 2,2 g |
| Kulhydrat: | 11,1 g |
Relateret video
Sådan koger du æg
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.