I stedet for en dåse kikærter kan man bruge en dåse røde kidneybønner i lage.
8122 kJ / 1941 kcal
370 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,4 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 10,8 g |
Fedt: | 34 % | 3,4 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
160 g
Jasminris eller fuldkornsris (ca. 2 dl)
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
2
Store grofthakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
½ liter
Vand
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
200 g
Frisk ananas i stave
|
Ristede sesamfrø
|
|
---|---|
Frisk koriander
|
Sød chilisauce
|
---|