Rispilaf med brombærsalsa og sursød dressing

Nøglehulsmærket opskrift

Rispilaf med brombærsalsa og sursød dressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

En dejlig risret med kylling og 2 forskellige sursøde tilbehør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rispilaf

  • 10 g smør
  • 320 g brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 3 persillerødder i små tern
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt

Sursød kvarkdressing

Brombærsalsa

  • 1 moden avocado i små tern
  • 1 spsk æbleeddike
  • 2 persillerødder i små tern
  • 100 g rensede brombær
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingeinderfileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rispilaf

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits risene i ca. 1 min. Tilsæt persillerod, vand og salt og kog blandingen ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 25 min.

Sursød kvarkdressing

Rør kvark, eddike, sukker, salt, peber og vand sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Brombærsalsa

Vend avocadoternene med eddike og bland dem derefter forsigtig med persillerod og brombær. Smag salsaen til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt og peber. Kom rispilaffen i en skål og fordel kyllingekød og persille på toppen. Server med sursød kvarkdressing og brombærsalsa.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag