Rød pesto
10 min
•
Lækker rød pesto med valnødder, soltørrede tomater, hvidløg og ost. Pestoen smager dejlig som tilbehør til ost, nye kartofler, på brød og sammen med pasta.
Ingredienser
|
75 g
Valnøddekerner eller mandler
|
|
|---|---|
|
50 g
Soltørrede tomater
|
|
|
50 g
Fintrevet hård gul, fx parmesan ost - eller revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
1
Lille fed hvidløg i skiver
|
|
|
Et nip groft salt
|
|
|
1½ dl
Rapsolie
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan med fordel riste valnødderne/mandlerne på en tør pande, inden du blender dem. Det forstærker nøddesmagen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2646 kJ / 633 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,4 g |
| Protein: | 8,3 g |
| Fedt: | 65,6 g |
| Kulhydrat: | 4,6 g |
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.