Rød salsa og medister
45 min

Rød salsa og medister

En helt anderledes og spændende måde at spise stegt medisterpølse på. Med krydret salsa, søde majs og syrlig yoghurt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rød salsa og medister

En helt anderledes og spændende måde at spise stegt medisterpølse på. Med krydret salsa, søde majs og syrlig yoghurt.

Antal portioner

Rød salsa

  • 6 store tomater
  • 2 dl barbecuesauce
  • 2 finthakkede zittauerløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g medisterpølse
  • 4 spsk barbecuesauce
  • 4 pitabrød
  • 8 majskolber
  • 3 liter vand
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Rød salsa

Skær tomaterne i halve. Fjern kernerne med en ske. Hak tomatkødet groft og bland det med barbecuesauce, løg, eddike, sukker, salt og peber. Stil den røde salsa tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Læg medisterpølsen på en bageplade med alufolie. Pensl medisteren med 2 spsk barbecuesauce. Steg pølsen midt i ovnen i ca. 10 min. Vend den og smør med resten af barbecuesaucen. Steg medisterpølsen i ca. 10 min. Vend den og steg de sidste ca. 5 min. - lun pitabrødene med.

Fjern dækblade, tråde og det nederste af stokken fra majskolberne. Skær dem i 4 cm stykker. Kom majsstykkerne i kogende vand tilsat sukker og salt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. Lad majsstykkerne dryppe af i en sigte.

Ved serveringen

Skær medisterpølsen i mindre stykker og spis den sammen med den røde salsa, majs, yoghurt og lune pitabrød.

Stegetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %
Print