Rødbedesalat med lunt andebryst
45 min
•
&format=webp)
Salaten når hele smagspaletten rundt med syrlighed fra blommeeddike, sødme fra rosiner, salt og bitterhed fra blåskimmelosten og umami (den 5. grundsmag) fra andebrystet.
Ingredienser
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
5
Skrællede rødbeder i stave (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
100 g
Mørke rosiner, fx jumbo rosiner (ca. g)
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
2 spsk
Eddike, fx blommeeddike
|
1½ liter
Renset feldsalat i buketter
|
|
---|---|
75 g
Blåskimmelost - i små tern
|
Tilbehør
240 g
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8401 kJ / 2008 kcal
Næringsindhold pr. 100g
290 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 32,9 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 39,9 % | 6,8 g |
Fedt: | 27,2 % | 2,1 g |
