Røget laksecannelloni med hjertesalat og pesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Lækker lakseroulade med fyld af blød creme med varmrøget laks. En indbydende og appetitlig forret eller frokost.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 250 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Den varmrøgede laks blendes til en ensartet masse. Tilsæt fraichen og blødt smør og blend i ca. 30 sek. Tilsidst tilsættes den opblødte og smeltede husblas i massen i en tynd stråle mens der blendes. Kom moussen i en plasticpose beregnet til madvarer og læg den på køl i ca.45 min. Skær lakseskiverne i mindre skiver og læg dem taglagt, i en lang række, på et stykke film. Klip et hjørne af plasticposen og læg en stribe mousse på laksen. Rul herefter laksen sammen omkring blandingen. Sørg for at rulle filmen stramt omkring laksen. Stil laksen på i køleskabet i mindst 6 timer.

Ved serveringen

Skær laksen ud, så det ligner cannelloni - ca. 4-5 cm lange stykker. Anret på tallerkener med groft plukket hjertesalat dryppet med pesto. Drys med peber og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde: