Røget makrel med frittata
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Røget makrel med frittata er opskrift på en dansk frokost klassiker med et italiensk pift. Røget makrel sammen med den krydrede æggekage er perfekt på en rugbrød.
Ingredienser
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Forårsløg i tynde skiver
|
|
|
2
Tomater i små tern
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Æg
|
|
|---|---|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1
Røget makrel
|
|
|---|---|
|
2 skiver
Rugbrød
|
Pynt
|
Dildkviste
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
790 kJ / 189 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 11,3 g |
| Fedt: | 12,9 g |
| Kulhydrat: | 7,1 g |