Rugbrødsmysli med mandler og gojibær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Mysli er altig god at have i baghånden. Ikke kun til morgenmaden - men også til at drysse på en eftermiddagssnack.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød
  • 1 dl grofthakkede mandler
  • 2 spsk honning
  • 25 g tørrede gojibær

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv rugbrødet groft. Kom det i en pande sammen med mandler og honning. Skru op til kraftig varme og rist blandingen i ca. 10 min. - rør af og til. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og rist det midt i ovnen. Vend i det af og til. Lad det køle af på bagepapiret på en rist og vend gojibærrene i. Server som drys på yoghurt med hindbær og blåbær på toppen.

Bagetid

10-15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Resten af myslien kan du opbevare i en lufttæt beholder. Det kan holde sig ca. 3 uger.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: