Rugbrødsmysli med mandler og gojibær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Mysli er altig god at have i baghånden. Ikke kun til morgenmaden - men også til at drysse på en eftermiddagssnack.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød
  • 1 dl grofthakkede mandler
  • 2 spsk honning
  • 25 g tørrede gojibær

Hertil

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv rugbrødet groft. Kom det i en pande sammen med mandler og honning. Skru op til kraftig varme og rist blandingen i ca. 10 min. - rør af og til. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og rist det midt i ovnen. Vend i det af og til. Lad det køle af på bagepapiret på en rist og vend gojibærrene i. Server som drys på yoghurt med hindbær og blåbær på toppen.

Bagetid

10-15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Resten af myslien kan du opbevare i en lufttæt beholder. Det kan holde sig ca. 3 uger.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag