Rugbrødsmysli med mandler og gojibær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Mysli er altig god at have i baghånden. Ikke kun til morgenmaden - men også til at drysse på en eftermiddagssnack.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 dl grofthakkede mandler
  • 2 spsk honning
  • 25 g tørrede gojibær

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv rugbrødet groft. Kom det i en pande sammen med mandler og honning. Skru op til kraftig varme og rist blandingen i ca. 10 min. - rør af og til. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og rist det midt i ovnen. Vend i det af og til. Lad det køle af på bagepapiret på en rist og vend gojibærrene i. Server som drys på yoghurt med hindbær og blåbær på toppen.

Bagetid

10-15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Resten af myslien kan du opbevare i en lufttæt beholder. Det kan holde sig ca. 3 uger.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde: