Rugpandekager med rygeost og svampe

Hovedret

Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider. I Bronzealderen havde vi i Danmark både fået syrnede mælkeprodukter og korn, og derfor kommer her vores moderne fortolkning af madpandekager.

Rugpandekager med rygeost og svampe
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11729 kJ / 2803 kcal

Næringsindhold pr. 100g

444 kJ / 106 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 24,1 % 6,3 g
Kulhydrat: 38,1 % 10 g
Fedt: 37,1 % 4,4 g
Alkohol: 0,7 %
Relateret video
Hvordan laver man pandekager

Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.

Ingredienser