De syltede rødløg kan med fordel laves i god tid. Det er syren fra eddiken, der gør dem lyserøde, og jo længere tid løgene trækker, jo mere intens bliver farven. De syltede rødløg kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet. Lav evt. en større portion, nu du alligevel er i gang. Syltede rødløg kan bruges i både salater og på smørrebrød.
12238 kJ / 2925 kcal
589 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 9,2 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 14,4 g |
Fedt: | 49,2 % | 7,8 g |
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
---|---|
Ufarvet lagereddike
|
1 dl |
Rødløg i meget tynde ringe (ca. 150 g)
|
2 |
Spiseklare avocadoer
|
3 |
---|---|
1 dl | |
Knust fed hvidløg
|
1 |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
50 g |
---|---|
Portobello svampe - i 1 cm skiver
|
600 g |
Sambal oelek
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Små tortillaer
|
12 |
---|---|
Fintsnittede palmekålsblade
|
150 g |
2 dl | |
Frisk koriander
|