De syltede rødløg kan med fordel laves i god tid. Det er syren fra eddiken, der gør dem lyserøde, og jo længere tid løgene trækker, jo mere intens bliver farven. De syltede rødløg kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet. Lav evt. en større portion, nu du alligevel er i gang. Syltede rødløg kan bruges i både salater og på smørrebrød.
11850 kJ / 2832 kcal
570 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 10,4 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 42,6 % | 14,3 g |
Fedt: | 47 % | 7,2 g |
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
1 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
2
Rødløg i meget tynde ringe (ca. 150 g)
|
3
Spiseklare avocadoer
|
|
---|---|
1 dl
Fraiche
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Portobello svampe - i 1 cm skiver
|
|
3 spsk
Sambal oelek
|
|
½ tsk
Groft salt
|
12
Små tortillaer
|
|
---|---|
150 g
Fintsnittede palmekålsblade
|
|
2 dl
Fraiche
|
|
Frisk koriander
|