Salat med grillede grønne asparges og jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Skøn salat med masser af grønne asparges tilføjet lidt sødme fra grillede jordbær og med lidt hyldeblomst eddike i dressingen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 450 g grønne asparges
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g rensede jordbær
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 spsk eddike, fx hyldeblomsteddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en havegrill eller grillpande blive godt varm. Knæk enderne af de grønne asparges. Skyl og tør dem godt. Vend aspargesene med olie og grill dem ca. 3 min. Drys med salt. Del jordbærrene i halve og grill dem ca. 2 min. på snitfladen - lige inden serveringen.

Pisk olie, eddike, salt og peber sammen.

Vend dressingen sammen med ærter og løg og anret i et fad sammen med de grillede asparges og jordbær. Mos osten let og drys den over salaten sammen med ærteskud. Server straks.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag