Salat med jordbær og grillede grøntsager

Bedømmelse

(18 vurderinger)

30 min

Ahhh....jordbær - de er også dejlige i en salat. Spis salaten som den er eller sammen med kød fra grillen.

Ingredienser

Antal portioner

Jordbærdressing

  • 25 g soltørrede tomater i tynde strimler
  • 3 spsk kogende vand
  • 50 g skyllede jordbær
  • 2 tsk mørk balsamicoeddike
  • ½ tsk rørsukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 pillede rødløg i halve
  • 250 g rensede grønne asparges
  • 1 spsk olivenolie

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærdressing

Kom de soltørrede tomater i en skål og hæld det kogende vand over. Lad tomaterne trække i ca. 2 min. Tilsæt jordbær, eddike, sukker, salt og peber og blend dressingen til tomaterne er godt hakkede. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Vend løg og asparges i olie. Grill løgene ca. 5 min. på hver side (ca. 10 min. i alt). Tag løgene op og grill aspargesene på samme måde ca. 2 min. på hver side.

Anret salatblade, perlespelt, de grillede grøntsager og jordbær i et stort fad. Hæld dressingen over salaten. Mos osten let og drys den på toppen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: