Salat med kylling og selleri

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Kyllingesalat i en dejlig cremet dressing....et sikkert hit på et hvert frokostbord.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • ½ knoldselleri
  • 1 tsk madraskarry
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 kogt kyllingefilet i små tern (ca. 150 g)
  • 100 g optøede frosne ekstrafine ærter

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en gryde. Skræl imens sellerien og skær den i tynde stave (ca. ½ x ½ x 3 cm). Kom dem straks i det kogende vand, så de ikke bliver mørke. Kog selleristavene i ca. 1 min., de skal være sprøde. Hæld dem i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad selleristavene dryppe godt af.

Vend yoghurt sammen med mayonnaise, sennep, karry og salt. Vend derefter selleristave, kyllingekød og ærter i blandingen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den til.

Ved serveringen

Vend forsigtigt i salaten og anret den i et lille fad.

Tip

I stedet for kylling kan salaten tilberedes med samme mængde kalkun- eller hønsekød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: