Salat med kylling og selleri

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Kyllingesalat i en dejlig cremet dressing....et sikkert hit på et hvert frokostbord.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • ½ knoldselleri
  • 1 tsk madraskarry
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 kogt kyllingefilet i små tern (ca. 150 g)
  • 100 g optøede frosne ekstrafine ærter

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en gryde. Skræl imens sellerien og skær den i tynde stave (ca. ½ x ½ x 3 cm). Kom dem straks i det kogende vand, så de ikke bliver mørke. Kog selleristavene i ca. 1 min., de skal være sprøde. Hæld dem i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad selleristavene dryppe godt af.

Vend yoghurt sammen med mayonnaise, sennep, karry og salt. Vend derefter selleristave, kyllingekød og ærter i blandingen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den til.

Ved serveringen

Vend forsigtigt i salaten og anret den i et lille fad.

Tip

I stedet for kylling kan salaten tilberedes med samme mængde kalkun- eller hønsekød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 35 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: