Salat med kylling og selleri

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Kyllingesalat i en dejlig cremet dressing....et sikkert hit på et hvert frokostbord.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • ½ knoldselleri
  • 1 tsk madraskarry
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 kogt kyllingefilet i små tern (ca. 150 g)
  • 100 g optøede frosne ekstrafine ærter

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en gryde. Skræl imens sellerien og skær den i tynde stave (ca. ½ x ½ x 3 cm). Kom dem straks i det kogende vand, så de ikke bliver mørke. Kog selleristavene i ca. 1 min., de skal være sprøde. Hæld dem i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad selleristavene dryppe godt af.

Vend yoghurt sammen med mayonnaise, sennep, karry og salt. Vend derefter selleristave, kyllingekød og ærter i blandingen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag den til.

Ved serveringen

Vend forsigtigt i salaten og anret den i et lille fad.

Tip

I stedet for kylling kan salaten tilberedes med samme mængde kalkun- eller hønsekød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: