Salat med ristede rodfrugter og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Rodfrugterne bliver sprøde i ovnen og passer godt til saucen med hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 rødløg (ca. 250 g)
  • 3 gulerødder (ca. 250 g)
  • 3 pastinakker (ca. 250 g)
  • 2 rødbeder (ca. 250 g)
  • 2 spsk olie
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 1 dåse røde linser
  • 1 liter blandet grøn salat
  • 250 g røget skinke i skiver

Sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skræl gulerødder, pastinak og rødbeder. Skær grøntsagerne i mindre stykker og læg dem i en bradepande med bagepapir - hold rødbederne for sig selv. Bland olie med hvidløg, salt, peber og rosmarin og hæld det over grøntsagerne. Bland rundt og bag midt i ovnen. Skyl linserne og lad vandet dryppe af.

Sauce

Mos osten og bland den med ymer. Bland rodfrugter, linser og salat i et stort fad. Pynt med skinkeskiver. Server saucen til.

Bagetid

25-30 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde: