Salat med ristede rodfrugter og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Rodfrugterne bliver sprøde i ovnen og passer godt til saucen med hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 rødløg (ca. 250 g)
  • 3 gulerødder (ca. 250 g)
  • 3 pastinakker (ca. 250 g)
  • 2 rødbeder (ca. 250 g)
  • 2 spsk olie
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 1 dåse røde linser
  • 1 liter blandet grøn salat
  • 250 g røget skinke i skiver

Sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skræl gulerødder, pastinak og rødbeder. Skær grøntsagerne i mindre stykker og læg dem i en bradepande med bagepapir - hold rødbederne for sig selv. Bland olie med hvidløg, salt, peber og rosmarin og hæld det over grøntsagerne. Bland rundt og bag midt i ovnen. Skyl linserne og lad vandet dryppe af.

Sauce

Mos osten og bland den med ymer. Bland rodfrugter, linser og salat i et stort fad. Pynt med skinkeskiver. Server saucen til.

Bagetid

25-30 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: