Salat med ristede rodfrugter og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Rodfrugterne bliver sprøde i ovnen og passer godt til saucen med hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 rødløg (ca. 250 g)
  • 3 gulerødder (ca. 250 g)
  • 3 pastinakker (ca. 250 g)
  • 2 rødbeder (ca. 250 g)
  • 2 spsk olie
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk tørret rosmarin
  • 1 dåse røde linser
  • 1 liter blandet grøn salat
  • 250 g røget skinke i skiver

Sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene og skræl gulerødder, pastinak og rødbeder. Skær grøntsagerne i mindre stykker og læg dem i en bradepande med bagepapir - hold rødbederne for sig selv. Bland olie med hvidløg, salt, peber og rosmarin og hæld det over grøntsagerne. Bland rundt og bag midt i ovnen. Skyl linserne og lad vandet dryppe af.

Sauce

Mos osten og bland den med ymer. Bland rodfrugter, linser og salat i et stort fad. Pynt med skinkeskiver. Server saucen til.

Bagetid

25-30 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: