Salat med sprøde ostecroutoner, smilende æg og kapers
45 min
•
Smagfuld frokostanretning med grønne bønner og frisk romainesalat.
Ingredienser
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
50 g
Smuttede mandler
|
|
4
Æg
|
|---|
Sprøde ostecroutoner
|
75 g
Blåskimmelost
|
|
|---|---|
|
15 g
Smør
|
|
|
175 g
Franskbrød i grove stykker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 liter
Renset romainesalat i grove stykker
|
|
|---|---|
|
400 g
Kogte grønne bønner
|
|
|
1
Rødløg i tynde både
|
|
|
3 spsk
Kapers
|
|
|
50 g
Smuldret blåskimmelost
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Sprøde ostecroutoner
Ved servering
Tip
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
671 kJ / 160 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,8 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 11,6 g |
| Kulhydrat: | 7,7 g |
Relateret video
Sådan koger du æg
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.