Kartoffelsalat med æg og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrubbede små kartofler i halve
  • 1 liter vand
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g grovbrød - evt. ristet

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend godt rundt. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir, drys med salt og bag kartoflerne midt i ovnen.

Læg de lune bagte kartofler i et fad sammen med broccoli, løg og feldsalat. Fordel ostetern, oliven og æg på salaten. Dryp med olie, drys med peber og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag