Kartoffelsalat med æg og oliven - en dejlig fyldig og mættende version af kartoffelsalaten. Når I spiser grønt er det med at finde de gode kilder til umami (den grundsmag som giver mundfylde og tilfredsstillelse). Kartofler er en god kilde til umami og endnu bedre når de er bagt. Kartoflerne til kartoffelsalaten er bagt på den hurtige måde, hvor de får et kort opkog inden de kommer i ovnen, så tager det ikke så lang tid.
I stedet for hårdkogte æg kan du servere smilende eller pocherede æg på kartoffelsalaten.
10600 kJ / 2533 kcal
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 18 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 9,9 g |
Fedt: | 30,9 % | 2,7 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.