Kartoffelsalat med æg og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrubbede små kartofler i halve, fx nix pille
  • 1 liter vand
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g grovbrød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend godt rundt. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir, drys med salt og bag kartoflerne midt i ovnen.

Læg de lune bagte kartofler i et fad sammen med broccoli, løg og feldsalat. Fordel ostetern, oliven og æg på salaten. Dryp med olie, drys med peber og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: