Kartoffelsalat med æg og oliven

Kartoffelsalat med æg og oliven

30 min Hovedret

Kartoffelsalat med æg og oliven - en dejlig fyldig og mættende version af kartoffelsalaten. Når I spiser grønt er det med at finde de gode kilder til umami (den grundsmag som giver mundfylde og tilfredsstillelse). Kartofler er en god kilde til umami og endnu bedre når de er bagt. Kartoflerne til kartoffelsalaten er bagt på den hurtige måde, hvor de får et kort opkog inden de kommer i ovnen, så tager det ikke så lang tid.

Mere inspiration

Du kan servere grønne deller til kartoffelsalaten.

Velbekomme!
Tip

I stedet for hårdkogte æg kan du servere smilende eller pocherede æg på kartoffelsalaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10600 kJ / 2533 kcal

Næringsindhold pr. 100g

328 kJ / 78 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 18 % 3,5 g
Kulhydrat: 51,1 % 9,9 g
Fedt: 30,9 % 2,7 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser