Kartoffelsalat med æg og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Kartoffelsalat med bagte kartoffel...det giver en ekstra intens smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrubbede små kartofler i halve
  • 1 liter vand
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g grovbrød - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Tilsæt olie og vend godt rundt. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir, drys med salt og bag kartoflerne midt i ovnen.

Læg de lune bagte kartofler i et fad sammen med broccoli, løg og feldsalat. Fordel ostetern, oliven og æg på salaten. Dryp med olie, drys med peber og server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: