Salat med stegte tomater - Opskrifter - Arla

Salat med stegte tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Sprød salat med et væld af lækre smagsindtryk. Perfekt på en sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 16 bløde soltørrede tomater (ca. 75 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl friske rosmarinblade
  • 1 tsk havsalt, fx Læsø sydesalt

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær/klip de soltørrede tomater i tynde strimler. Lad olien blive godt varm i en stegepande og steg tomatstrimlerne i ca. ½ min. Tilsæt rosmarinbladene og steg videre ved jævn varme i ca. 6 min. - vend i tomaterne under stegningen. Læg tomatstrimler og rosmarin til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med havsalt.

Anret salat, rødbedeblade, ærter, champignoner, oliven og ost i en stor skål og drys de stegte tomater over. Server salaten til et stykke stegt kød eller som en del af en frokost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Til denne salat vil en hvidvin på sauvignon blanc-druen være god, bl.a. på grund af de soltørrede tomater Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tomat