Salat med stegte tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Sprød salat med et væld af lækre smagsindtryk. Perfekt på en sommerdag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 16 bløde soltørrede tomater (ca. 75 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl friske rosmarinblade
  • 1 tsk havsalt, fx Læsø sydesalt

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær/klip de soltørrede tomater i tynde strimler. Lad olien blive godt varm i en stegepande og steg tomatstrimlerne i ca. ½ min. Tilsæt rosmarinbladene og steg videre ved jævn varme i ca. 6 min. - vend i tomaterne under stegningen. Læg tomatstrimler og rosmarin til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med havsalt.

Anret salat, rødbedeblade, ærter, champignoner, oliven og ost i en stor skål og drys de stegte tomater over. Server salaten til et stykke stegt kød eller som en del af en frokost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Til denne salat vil en hvidvin på sauvignon blanc-druen være god, bl.a. på grund af de soltørrede tomater Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tomat

Andre gode forslag