Salat med stegte tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Sprød salat med et væld af lækre smagsindtryk. Perfekt på en sommerdag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 16 bløde soltørrede tomater (ca. 75 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dl friske rosmarinblade
  • 1 tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • 225 g blade af romainesalat
  • 50 g rødbedeblade
  • 200 g optøede, frosne fine ærter
  • 225 g champignoner i kvarte
  • 50 g små sorte oliven med sten
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg - afdryppet

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær/klip de soltørrede tomater i tynde strimler. Lad olien blive godt varm i en stegepande og steg tomatstrimlerne i ca. ½ min. Tilsæt rosmarinbladene og steg videre ved jævn varme i ca. 6 min. - vend i tomaterne under stegningen. Læg tomatstrimler og rosmarin til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med havsalt.

Anret salat, rødbedeblade, ærter, champignoner, oliven og ost i en stor skål og drys de stegte tomater over. Server salaten til et stykke stegt kød eller som en del af en frokost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Til denne salat vil en hvidvin på sauvignon blanc-druen være god, bl.a. på grund af de soltørrede tomater Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tomat

Andre gode forslag