Speltkerner med svampe og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Byd på en varm herlig efterårsret med skovsvampe du selv har plukket.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl parboiled spelt
  • 3 dl vildtfond med kantarel - som bouillon

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom speltkernerne i kogende bouillon. Kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad kernerne trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Hæld evt. spelten til afdrypning i en sigte.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg svampe og løg ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt fløde, spinat og salt og lad det koge i ca. 1 min. Vend speltkernerne i svampeblandingen. Bryd osten i mindre stykker og fordel dem på retten sammen med de hakkede hasselnødder.

Tips

Speltkerner med svampe smager dejligt sammen med stegt kylling, and eller vildt.

Server fx som vegetarret med lidt grønne bønner og brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: