Speltkerner med svampe og spinat

Bedømmelse

(3 vurderinger)

15 min

Byd på en varm herlig efterårsret med skovsvampe du selv har plukket.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dl parboiled spelt
  • 3 dl vildtfond med kantarel - som bouillon

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom speltkernerne i kogende bouillon. Kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad kernerne trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Hæld evt. spelten til afdrypning i en sigte.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg svampe og løg ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt fløde, spinat og salt og lad det koge i ca. 1 min. Vend speltkernerne i svampeblandingen. Bryd osten i mindre stykker og fordel dem på retten sammen med de hakkede hasselnødder.

Tips

Speltkerner med svampe smager dejligt sammen med stegt kylling, and eller vildt.

Server fx som vegetarret med lidt grønne bønner og brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: