Speltkerner med svampe og spinat
15 min
•
Byd på en varm herlig efterårsret med skovsvampe du selv har plukket.
Ingredienser
2 dl
Parboiled spelt (ca. dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vildtbouillon eller kantarelbouillon
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 liter
Blandede svampe i grove stykker
|
|
1
Grofthakket løg
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
125 g
Rensede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Salatost
|
|
½ dl
Ristede, hakkede hasselnøddekerner (ca. dl)
|
Sådan gør du
Speltkerner med svampe smager dejligt sammen med stegt kylling, and eller vildt. Server fx som vegetarret med lidt grønne bønner og brød til.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6971 kJ / 1666 kcal
Næringsindhold pr. 100g
558 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 13,4 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 10,6 g |
Fedt: | 54,2 % | 8,2 g |