10704 kJ / 2558 kcal
376 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 38 % | 8,4 g |
Fedt: | 33 % | 3,4 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
Smør
|
25 g |
---|---|
Hvedemel
|
2 spsk |
Mælk
|
3 dl |
100 g | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Rensede friske spinatblade
|
300 g |
---|
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede zittauerløg
|
2 |
Rensede bøgehatte
|
300 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Søtungefileter uden skind
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Rasp
|
2 spsk |
---|
Kogte aspargeskartofler
|
1 kg |
---|