Ca. 7 min. ved 225°.
10277 kJ / 2456 kcal
360 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 31,1 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 39,5 % | 8,4 g |
Fedt: | 29,4 % | 2,9 g |
Har du brug for en hjælpende hånd til sovsen? Karolines Køkkenskole viser dig med få trin grundopskriften på en opbagt sovs.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
3 dl
Mælk
|
|
100 g
Rødkitost - i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Rensede friske spinatblade
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg
|
|
300 g
Rensede bøgehatte
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Søtungefileter uden skind
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Rasp
|
---|
1 kg
Kogte aspargeskartofler
|
---|