Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.
9534 kJ / 2279 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 12,7 g |
Fedt: | 28,8 % | 3,2 g |
600 g
Skrællede melede kartofler i tykke skiver
|
|
---|---|
4
Gulerødder i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
|
50 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Blandede svampe i mundrette stykker, fx champignon, kejserhat og enoki
|
|
4
Rødløg i både (ca. 300 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
3 dl
Groft strimlede frisk basilikum
|
---|
200 g
Groft brød
|
---|