Grøntsagsfad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Grøntsagsfad er en lækker vegetarret, hvor også kødspiserne kan føle sig mætte og tilfredse. Grøntsagerne bliver bagt i ovnen i cremet ostesauce og med ekstra ost på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl groft strimlede friske basilikumblade

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kartofler og gulerødder i et ovnfast fad (ca. 6 x 20 x 30 cm) og drys med salt. Bland mornaysauce, soltørrede tomater, hvidløg og sennep. Hæld saucen hen over rodfrugterne og bag dem midt i ovnen i ca. 35 min.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun svampene i ca. 3 min., til de er tørre. Tag dem op. Kom løgene i panden og steg dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Kom svampene tilbage i panden, drys med salt og peber og vend rundt. Tag grøntsagsfadet ud af ovnen og fordel de stegte svampe og løg på toppen. Drys med ostetern og bag retten færdig de sidste 15 min. Drys med basilikum og server med groft brød.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag