Cheese pasta

Cheese pasta

30 min Hovedret

I denne cheese pasta, får du en håndfuld af middelhavets bedste ingredienser samlet i en super simpel og lækker opskrift. Opskriften er inspireret af Feta cheese pasta, men vi bruger vores salatost i stedet for den græske Feta. Talemåden; Less is more, kommer virkelig til sin ret i denne opskrift. Det er netop ideen i en baked cheese pasta opskrift, at holde det simpelt, men godt. Lad de gode råvarer tale sit eget sprog, og lad dem smelte sammen gennem osten. Cheese pasta kan noget særligt, og alle kan være med.

Mere inspiration

Det vil passe så godt med et dejligt brød til cheese pastaen.

Velbekomme!
Tips

Du kan bruge tomater fra dåse, hvis det ikke lige er sæson for cherrytomater. Tomater kan udskiftes eller suppleres med fx aubergine og sguash.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9617 kJ / 2298 kcal

Næringsindhold pr. 100g

269 kJ / 64 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 16,6 % 2,6 g
Kulhydrat: 49,1 % 7,8 g
Fedt: 34,3 % 2,5 g

Ingredienser