Cheese pasta
30 min
•
I denne cheese pasta, får du en håndfuld af middelhavets bedste ingredienser samlet i en super simpel og lækker opskrift. Opskriften er inspireret af Feta cheese pasta, men vi bruger vores salatost i stedet for den græske Feta. Talemåden; Less is more, kommer virkelig til sin ret i denne opskrift. Det er netop ideen i en baked cheese pasta opskrift, at holde det simpelt, men godt. Lad de gode råvarer tale sit eget sprog, og lad dem smelte sammen gennem osten. Cheese pasta kan noget særligt, og alle kan være med.
Ingredienser
Cheese pasta
½ kg
Skyllede cherrytomater
|
|
---|---|
250 g
Salatost, i et stykke
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
2
Fed hvidløg i tynde skiver
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
Evt. et nip groft salt, osten er ret salt så vær forsigtig
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lidt frisk eller tørret timian og chili
|
250 g
Frisk grøn pasta
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
100 g
Friske spinatblade
|
|
75 g
Sorte oliven
|
Tilbehør
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
25-30 min. ved 200° - varmluft.
Cheese pasta
Du kan bruge tomater fra dåse, hvis det ikke lige er sæson for cherrytomater. Tomater kan udskiftes eller suppleres med fx aubergine og sguash.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9629 kJ / 2301 kcal
Næringsindhold pr. 100g
512 kJ / 122 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 16,9 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 15 g |
Fedt: | 33,2 % | 4,6 g |