I denne cheese pasta, får du en håndfuld af middelhavets bedste ingredienser samlet i en super simpel og lækker opskrift. Opskriften er inspireret af Feta cheese pasta, men vi bruger vores salatost i stedet for den græske Feta. Talemåden; Less is more, kommer virkelig til sin ret i denne opskrift. Det er netop ideen i en baked cheese pasta opskrift, at holde det simpelt, men godt. Lad de gode råvarer tale sit eget sprog, og lad dem smelte sammen gennem osten. Cheese pasta kan noget særligt, og alle kan være med.
Det vil passe så godt med et dejligt brød til cheese pastaen.
Du kan bruge tomater fra dåse, hvis det ikke lige er sæson for cherrytomater. Tomater kan udskiftes eller suppleres med fx aubergine og sguash.
9570 kJ / 2287 kcal
265 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,9 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 7,9 g |
Fedt: | 32,7 % | 2,3 g |