En perfekt makker til de små börek tærter.
Optøning af filodej skal ske i køleskabet. De tynde ark kan let knække, hvis du tager dem i brug direkte fra frost. Tag en plade filodej frem ad gangen og opbevar resten under et fugtigt viskestykke. Så undgår du at kanterne bliver tørre.
11777 kJ / 2815 kcal
1095 kJ / 262 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 10,5 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 22 g |
Fedt: | 55,3 % | 16,4 g |
Smør
|
150 g |
---|---|
Finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Optøet, frossen helbladet spinat
|
300 g |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Finthakkede friske mynteblade
|
1 dl |
200 g | |
Ark optøet filodej (ca. 400 g)
|
8 |