Frisk spinatsalat med mynte og salatost
30 min
•
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.
Ingredienser
1
Rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Landbrød i skiver
|
|
100 g
Salatost
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
2 tsk
Koldpresset rapsolie
|
|
1
Agurk i stave (ca. 300 g)
|
|
250 g
Frosne, optøede edamamebønner
|
|
2 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Hertil
4
Grillstegte kyllingefileter, hakkebøffer eller laksefileter
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8015 kJ / 1916 kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 37,1 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 9,6 g |
Fedt: | 29,6 % | 3,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.