Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(109 vurderinger)

30 min

Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g landbrød i skiver
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 250 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

  • 500 g grillstegt kyllingefilet, hakkebøffer eller laksefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde. Rist brødet og skær det i tern til croutoner. Del osten i små brud. Vend spinatbladene med olie og anret dem i et fad sammen med agurk, bønner, løg og ost. Drys med mynte, citronskal, peber og lidt af croutonerne. Server salaten sammen med grillstegt kylling eller laks og resten af croutonerne.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: