Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(111 vurderinger)

30 min

Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g landbrød i skiver
  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 250 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

  • 500 g grillstegt kyllingefilet, hakkebøffer eller laksefilet

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde. Rist brødet og skær det i tern til croutoner. Del osten i små brud. Vend spinatbladene med olie og anret dem i et fad sammen med agurk, bønner, løg og ost. Drys med mynte, citronskal, peber og lidt af croutonerne. Server salaten sammen med grillstegt kylling eller laks og resten af croutonerne.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag