Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(104 vurderinger)

30 min

Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g landbrød i skiver
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i blok Klassisk Salatost i blok
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 250 g frosne, optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Hertil

  • 500 g grillstegte kyllingefilet eller laksefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde. Rist brødet og skær det i tern til croutoner. Del osten i små brud. Vend spinatbladene med olie og anret dem i et fad sammen med agurk, bønner, løg og ost. Drys med mynte, citronskal, peber og lidt af croutonerne. Server salaten sammen med grillstegt kylling eller laks og resten af croutonerne.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: