Salatwraps med vildtbøf

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Bøfferne bliver ekstra saftige insvøbte i salat. Top med den cremede dressing.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 8 store salatblade, fx lollo rossa

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød godt med salt. Tilsæt timian, enebær, purløg og cremefraiche. Form farsen til 8 burgere. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande og steg burgerne ca. 3 min. på hver side.

Dressing

Rør fraiche, sennep og purløg sammen. Server burgerne pakket ind i salaten og med dressing til.

Tip

Lav det til en hovedret til 4 personer, server sammen med 1 kg ovnstegte bådkartofler og en tomatsalat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,7 g
  • Protein: 47 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: