Salatwraps med vildtbøf

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Bøfferne bliver ekstra saftige insvøbte i salat. Top med den cremede dressing.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 8 store salatblade, fx lollo rossa

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød godt med salt. Tilsæt timian, enebær, purløg og cremefraiche. Form farsen til 8 burgere. Lad fedtstoffet blive varmt i en pande og steg burgerne ca. 3 min. på hver side.

Dressing

Rør fraiche, sennep og purløg sammen. Server burgerne pakket ind i salaten og med dressing til.

Tip

Lav det til en hovedret til 4 personer, server sammen med 1 kg ovnstegte bådkartofler og en tomatsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,7 g
  • Protein: 47 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 46 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: