Sandart i tomat-dildfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys halvdelen af saltet på fileterne og vend dem i rasp. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg fileterne ca. 2 min. på hver side. Tilsæt tomater, dild, fløde og resten af saltet og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Server straks sammen med kartofler og dampede grøntsager.

Tip

Sandart kan erstattes af fx rødspætte eller skrubbe.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: