Sandart i tomat-dildfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys halvdelen af saltet på fileterne og vend dem i rasp. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg fileterne ca. 2 min. på hver side. Tilsæt tomater, dild, fløde og resten af saltet og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Server straks sammen med kartofler og dampede grøntsager.

Tip

Sandart kan erstattes af fx rødspætte eller skrubbe.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: