Minestrone - Opskrifter - Arla

Minestrone

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(60 vurderinger)

1 timer

Lækker varm minestronesuppe at lune sig på med blødt sprødt brød til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g bacon i skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • ¼ knoldselleri i mindre stykker
  • 2 porrer i ringe
  • 3 gulerødder i skrå skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1¼ liter grøntsagsbouillon
  • 5 små kviste af frisk timian
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tørret fuldkornspasta, fx suppehorn

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær baconskiverne i strimler og svits dem i en gryde i ca. 3 min. Tilsæt olie, hvidløg, løg, selleri, porrer og gulerødder og svits i yderligere ca. 2 min. Kom tomater, bouillon, timian, salt og peber i gryden og bring suppen i kog. Skum evt. urenheder af suppen. Tilsæt pasta og lad suppen simre, til pastaen er mør - ca. 10 min. Smag til.

Bland ost, mælk, salt og peber og fordel cremen på letristet brød og gratiner dem under grillen øverst i ovnen - til cremen er gylden.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: