Minestrone

Minestrone

1 time
Lækker varm minestronesuppe at lune sig på med blødt sprødt brød til.

Sådan gør du

  • Skær baconskiverne i strimler og svits dem i en gryde i ca. 3 min.
  • Tilsæt olie, hvidløg, løg, selleri, porrer og gulerødder og svits i yderligere ca. 2 min.
  • Kom tomater, bouillon, timian, salt og peber i gryden og bring suppen i kog. Skum evt. urenheder af suppen.
  • Tilsæt pasta og lad suppen simre, til pastaen er mør - ca. 10 min. Smag til.
Tilbehør
  • Bland ost, mælk, salt og peber og fordel cremen på letristet brød og gratiner dem under grillen øverst i ovnen - til cremen er gylden.
Grill
  • Ca. 5 min.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7985 kJ / 1908 kcal

Næringsindhold pr. 100g

255 kJ / 61 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 15,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 49,8 % 7,4 g
Fedt: 35,1 % 2,4 g
Relateret video
Minestronesuppe

Se her hvordan du laver minestronesuppen over bål.

Ingredienser

Bacon i skiver
100 g
Olivenolie
1 spsk
Lille finthakket fed hvidløg
1
Grofthakkede zittauerløg
2
Knoldselleri i mindre stykker
¼
Porrer i ringe
2
Gulerødder i skrå skiver
3
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
1¼ liter
Små kviste af frisk timian
5
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Tørret fuldkornspasta, fx suppehorn
100 g
Tilbehør
50 g
Mælk
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Tykke skiver groft brød
4