8146 kJ / 1947 kcal
259 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 14,9 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 7,5 g |
Fedt: | 36 % | 2,5 g |
Se her hvordan du laver minestronesuppen over bål.
100 g
Bacon i skiver
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
¼
Knoldselleri i mindre stykker
|
|
2
Porrer i ringe
|
|
3
Gulerødder i skrå skiver
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
5
Små kviste af frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Tørret fuldkornspasta, fx suppehorn
|
50 g
Pikant flødeost
|
|
---|---|
1 spsk
Mælk
|
|
¼
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Tykke skiver groft brød
|