7985 kJ / 1908 kcal
255 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 15,1 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 7,4 g |
Fedt: | 35,1 % | 2,4 g |
Se her hvordan du laver minestronesuppen over bål.
Bacon i skiver
|
100 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Grofthakkede zittauerløg
|
2 |
Knoldselleri i mindre stykker
|
¼ |
Porrer i ringe
|
2 |
Gulerødder i skrå skiver
|
3 |
Hakkede tomater
|
1 dåse |
Grøntsagsbouillon
|
1¼ liter |
Små kviste af frisk timian
|
5 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørret fuldkornspasta, fx suppehorn
|
100 g |
50 g | |
Mælk
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ |
Friskkværnet peber
|
|
Tykke skiver groft brød
|
4 |