Minestrone

Minestrone

1 time
Lækker varm minestronesuppe at lune sig på med blødt sprødt brød til.

Sådan gør du

  • Skær baconskiverne i strimler og svits dem i en gryde i ca. 3 min.
  • Tilsæt olie, hvidløg, løg, selleri, porrer og gulerødder og svits i yderligere ca. 2 min.
  • Kom tomater, bouillon, timian, salt og peber i gryden og bring suppen i kog. Skum evt. urenheder af suppen.
  • Tilsæt pasta og lad suppen simre, til pastaen er mør - ca. 10 min. Smag til.
Tilbehør
  • Bland ost, mælk, salt og peber og fordel cremen på letristet brød og gratiner dem under grillen øverst i ovnen - til cremen er gylden.
Grill
  • Ca. 5 min.
Energiindhold for hele retten:

8146 kJ / 1947 kcal

Næringsindhold pr. 100g

259 kJ / 62 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 14,9 % 2,3 g
Kulhydrat: 49,1 % 7,5 g
Fedt: 36 % 2,5 g
Relateret video
Minestronesuppe

Se her hvordan du laver minestronesuppen over bål.

Ingredienser

100 g Bacon i skiver
1 spsk Olivenolie
1 Lille finthakket fed hvidløg
2 Grofthakkede løg
¼ Knoldselleri i mindre stykker
2 Porrer i ringe
3 Gulerødder i skrå skiver
1 dåse Hakkede tomater
1¼ liter Grøntsagsbouillon
5 Små kviste af frisk timian
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
100 g Tørret fuldkornspasta, fx suppehorn
Tilbehør
50 g Pikant flødeost
1 spsk Mælk
¼ Groft salt
Friskkværnet peber
4 Tykke skiver groft brød
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk