Minestrone
1 timer

Minestrone

Lækker varm minestronesuppe at lune sig på med blødt sprødt brød til.
Bedømmelse (46 vurderinger)

Min bedømmelse:

Minestrone

Lækker varm minestronesuppe at lune sig på med blødt sprødt brød til.

Antal portioner
  • 100 g bacon i skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • ¼ knoldselleri i mindre stykker
  • 2 porrer i ringe
  • 3 gulerødder i skrå skiver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1¼ liter grøntsagsbouillon
  • 5 små kviste af frisk timian
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tørret fuldkornspasta, fx suppehorn

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Skær baconskiverne i strimler og svits dem i en gryde i ca. 3 min. Tilsæt olie, hvidløg, løg, selleri, porrer og gulerødder og svits i yderligere ca. 2 min. Kom tomater, bouillon, timian, salt og peber i gryden og bring suppen i kog. Skum evt. urenheder af suppen. Tilsæt pasta og lad suppen simre, til pastaen er mør - ca. 10 min. Smag til.

Bland ost, mælk, salt og peber og fordel cremen på letristet brød og gratiner dem under grillen øverst i ovnen - til cremen er gylden.

Grill

Ca. 5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 28 %
Print