Sandwich med røget laks og kikærtecreme
30 min
•

Hvordan bliver man mæt af en sandwich til aftensmad? Gør som her! Suppler de lækre skiver røget laks og grøntsagerne med en hjemmelavet kikærtecreme - den minder meget om hummus.
Ingredienser
Kikærtecreme
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
---|---|
100 g
Salatost i tern
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
4
Grove sandwichboller, fx rugboller (ca. 400 g)
|
|
---|---|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
½
Agurk i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
200 g
Røget laks i skiver
|
|
2 dl
Ærteskud
|
Tilbehør
200 g
Peberfrugter i stave
|
---|
Sådan gør du
Kikærtecreme
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8146 kJ / 1947 kcal
Næringsindhold pr. 100g
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 24,1 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 12,4 g |
Fedt: | 27 % | 3,1 g |
