Sauce tartare - kold krydret sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

1 timer

Brug denne lækre sauce, som tilbehør til dit kød eller blot som fyld i den bagte kartoffel

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • kapers
  • klippet frisk karse

Hertil

  • 500 g stegt kød eller fisk, fx rødspætter eller kold okseculotte
  • 1 kg kartofler
  • 600 g blandede grøntsager

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom æggene i koldt vand og lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Lad æggene køle af og pil dem. Hak æg, syltede agurker og kapers fint og vend det sammen med de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt saucen igennem og smag den til. Anret saucen i en skål.

Tip

Sauce tartare er også velegnet som fyld i bagte kartofler.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Her skal der tør hvidvin på riesling-druen på banen, fx fra Alsace og gerne grand cru. Insisterer du på rødvin, så væg en fleurie Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hvid fisk