Sauce tartare - kold krydret sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

1 timer

Brug denne lækre sauce, som tilbehør til dit kød eller blot som fyld i den bagte kartoffel

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • kapers
  • klippet frisk karse

Hertil

  • 500 g stegt kød eller fisk, fx rødspætter eller kold okseculotte
  • 1 kg kartofler
  • 600 g blandede grøntsager

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom æggene i koldt vand og lad dem koge ved svag varme og under låg i ca. 8 min. Lad æggene køle af og pil dem. Hak æg, syltede agurker og kapers fint og vend det sammen med de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør forsigtigt saucen igennem og smag den til. Anret saucen i en skål.

Tip

Sauce tartare er også velegnet som fyld i bagte kartofler.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Her skal der tør hvidvin på riesling-druen på banen, fx fra Alsace og gerne grand cru. Insisterer du på rødvin, så væg en fleurie Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hvid fisk

Andre gode forslag