Sauce tartar

Sauce tartar

1 timer Tilbehør

Tartarsauce eller sauce tartar er en remouladelignende dressing - som er opkaldt efter et asiatisk stammefolk, tatarerne. Den er måske mest kendt som en fish and chips sauce - men tartarsauce kan så meget andet. Her har du en opskrift på hjemmelavet sauce tartar, som både er nem at lave. Tartarsauce smager virkelig godt som tilbehør til både kød og fisk - og som fyld i en bagt kartoffel.

Mere inspiration

Klassisk engelsk livret - kan sagtens laves i et dansk køkken.

Velbekomme!
Tip

Sauce tartar er også velegnet som fyld i bagte kartofler, til nye kartofler - og som dip til grøntsagsstave.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9121 kJ / 2180 kcal

Næringsindhold pr. 100g

335 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 27,4 % 5,4 g
Kulhydrat: 49,5 % 9,7 g
Fedt: 23,1 % 2,1 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser