Schnitzler i fad
30 min

Schnitzler i fad

Vi kender koteletter i fad, men skinkeschnitzler kan også bruges. De er magere, så der bliver plads til lidt dejlig smeltet, revet ost på toppen af retten.
Bedømmelse (28 vurderinger)

Min bedømmelse:

Schnitzler i fad

Vi kender koteletter i fad, men skinkeschnitzler kan også bruges. De er magere, så der bliver plads til lidt dejlig smeltet, revet ost på toppen af retten.

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g tørret pasta - koges
  • 150 g grøn salat, fx hjertesalatblade drysset med salt og peber
  • 1 citron i både

Fremgangsmåde:

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og læg dem i et ovnfast fad. Svits gulerødder og løg i panden i ca. 5 min. Tag panden af varmen og rør tomatsauce og salt i grøntsagerne. Fordel saucen på schnitzlerne. Bland rasp og revet ost, drys det hen over retten og gratiner den midt i ovnen.

Server schnitzler i fad med nykogt pasta og grøn salat drysset med salt og peber og pyntet med citronbåde.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 21 %
Print