Schnitzler i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

30 min

Vi kender koteletter i fad, men skinkeschnitzler kan også bruges. De er magere, så der bliver plads til lidt dejlig smeltet, revet ost på toppen af retten.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g tørret pasta - koges
  • 150 g grøn salat, fx hjertesalatblade drysset med salt og peber
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og læg dem i et ovnfast fad. Svits gulerødder og løg i panden i ca. 5 min. Tag panden af varmen og rør tomatsauce og salt i grøntsagerne. Fordel saucen på schnitzlerne. Bland rasp og revet ost, drys det hen over retten og gratiner den midt i ovnen.

Server schnitzler i fad med nykogt pasta og grøn salat drysset med salt og peber og pyntet med citronbåde.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: