Schnitzler i fad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(36 vurderinger)

30 min

Vi kender koteletter i fad, men skinkeschnitzler kan også bruges. De er magere, så der bliver plads til lidt dejlig smeltet, revet ost på toppen af retten.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g tørret pasta - koges
  • 150 g grøn salat, fx hjertesalatblade drysset med salt og peber
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne ca. 1 min. på hver side og læg dem i et ovnfast fad. Svits gulerødder og løg i panden i ca. 5 min. Tag panden af varmen og rør tomatsauce og salt i grøntsagerne. Fordel saucen på schnitzlerne. Bland rasp og revet ost, drys det hen over retten og gratiner den midt i ovnen.

Server schnitzler i fad med nykogt pasta og grøn salat drysset med salt og peber og pyntet med citronbåde.

Gratinering

Ca. 12 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: