Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler
30 min
•
Tilberedningstid: 20 min
•
En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.
Ingredienser
|
300 g
Tørrede fuldkornsnudler
|
|---|
|
½ kg
Sejfilet
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Thai fløde
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
2 dl
Kokosmælk
|
|
|
1 spsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Grøn karrypasta
|
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
2 dl
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Broccoli i små buketter
|
|
|---|---|
|
300 g
Porrer i tynde skiver
|
Pynt
|
Limefrugter i både
|
|
|---|---|
|
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Nudler
Fisken
Thaifløde
Grøntsagerne
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 13,1 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.