Skærising med rejerisotto og ærtesalat

Hovedret

De små cocotter med delikat dampet fisk, bliver serveret sammen med cremet risotto der indeholder både hytteost og rejer. Hytteosten giver den lækre cremede risotto uden at give så meget fedt som fløde, smør og ost.

Skærising med rejerisotto og ærtesalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11721 kJ / 2801 kcal

Energifordeling:
Fiber: 26 g
Protein: 33,9 %
Kulhydrat: 43,2 %
Fedt: 21,2 %
Alkohol: 1,7 %
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser