Skårne franske brunkager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Denne dej behøver du ikke rulle ud. Skær den i tynde skiver og læg den på bagepladen!

Ingredienser

40 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 100 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • ½ dl lys sirup
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt nellike
  • 100 g mandelsplitter
  • ½ tsk natron
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør, sukker og sirup til det er lyst og luftigt. Bland krydderier, mandler, natron og mel og vend det i smørblandingen. Saml dejen, tag den ud på et meldrysset bord og tril den til en stang (ca. 25 cm). Form dejen til en firkant og pak den ind i plastfilm. Læg dejen i køleskabet i ca. et døgn. Skær stangen i tynde kager og læg brunkagerne på en plade med bagepapir. Bag dem øverst i ovnen. Lad brunkagerne køle af på en bagerist.

Bagetid

12-15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: