Skindstegt sandart med rejer
•
Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.
Ingredienser
|
550 g
Renset filet af sandart, multe eller laks med skind
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
150 g
Kogte, pillede rejer
|
|
|
4 spsk
Hakket frisk dild
|
|
2 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
350 g
Hele rensede grønne asparges
|
|
|
150 g
Hele rensede radiser, evt. med top
|
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
Pynt
|
Dildkviste
|
|---|
Tilbehør
|
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
171 kJ / 41 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,6 g |
| Protein: | 3,8 g |
| Fedt: | 1 g |
| Kulhydrat: | 4,1 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.