Skindstegt sejfilet på risotto
45 min
•

Velsmagende italiensk klassiker - så bliver det en leg at spise fisk to gange om ugen.
Ingredienser
Risotto
2½ dl
Risottoris (ca. 200 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
3
Laurbærblade
|
|
2 dl
Hvidvin
|
|
8 dl
Fiskebouillon eller -fond
|
600 g
Frisk sejfilet eller torsk med skind
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
½ bundt
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
¼ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 25 g)
|
|
½ dl
Creme fraiche
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Friske krydderurter, fx koriander, bredbladet persille m.fl.
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 8 min. ved 175°.
Risotto
Sejfilet
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8145 kJ / 1947 kcal
Næringsindhold pr. 100g
369 kJ / 88 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 31,3 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 8,6 g |
Fedt: | 28,9 % | 2,9 g |
