8117 kJ / 1940 kcal
367 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 31,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 39,5 % | 8,5 g |
Fedt: | 29,1 % | 2,9 g |
Risottoris (ca. 2½ dl)
|
200 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
4 |
Små knuste fed hvidløg
|
3 |
Laurbærblade
|
3 |
Hvidvin
|
2 dl |
Fiskebouillon eller -fond
|
8 dl |
Frisk sejfilet eller torsk med skind
|
600 g |
---|---|
Smør
|
15 g |
Grofthakket bredbladet persille
|
½ bundt |
---|---|
Finthakkede forårsløg (ca. 25 g)
|
¼ bundt |
½ dl | |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
50 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske krydderurter, fx koriander, bredbladet persille m.fl.
|
---|