Skinkeschnitzler med paprikasauce

45 min
Skinkeschnitzler med paprikasauce

Lækre skinkeschnitzler med paprikasauce. Server fx med dampet broccoli og kogte ris.

Ingredienser

4 Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
2 tsk Mild paprika
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
25 g Smør

Paprikasauce

1½ dl Grøntsagsbouillon
½ tsk Mild paprika
1½ dl Piskefløde eller madlavningsfløde
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Tilbehør

600 g Broccoli
3 dl Løse ris, parboiled - koges

Sådan gør du

Skinkeschnitzler

  • Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber.
  • Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Paprikasauce

  • Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10774 kJ / 2575 kcal

Næringsindhold pr. 100g

684 kJ / 163 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 20,5 % 8,2 g
Kulhydrat: 37,7 % 15,2 g
Fedt: 41,8 % 7,7 g
Relateret video Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/skinkeschnitzler-med-paprikasauce/