Skinkeschnitzler med paprikasauce
45 min
•
Lækre skinkeschnitzler med paprikasauce. Server fx med dampet broccoli og kogte ris.
Ingredienser
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
Paprikasauce
|
1½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Mild paprika
|
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
600 g
Broccoli
|
|
|---|---|
|
3 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
Sådan gør du
Skinkeschnitzler
Paprikasauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
683 kJ / 163 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 8,2 g |
| Fedt: | 7,7 g |
| Kulhydrat: | 15,2 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.