10931 kJ / 2613 kcal
664 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 21,5 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 14,7 g |
Fedt: | 40,9 % | 7,3 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
125 g
Radiser i tynde skiver
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
1
Agurk i halve skiver (ca. 250 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
2 spsk
Mælk
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
3
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
4
Grove sandwichboller (ca. 380 g)
|
|
---|---|
50 g
Skyllede blade af hjertesalat
|
|
1
Avocado i lange tynde skiver (ca. 100 g)
|